SPORT

sportska sala

SPORTSKE SALE SLODES

VELIKA SALA

Velika sala dimenzija 50m*30m prekrivena parketom, sa golovima i koševima, montažnom mrežom za odbojku. Ima tribine za publiku sa oko 2000 mesta. Dve semafora, ozvučenje. Četiri prostrane svlačionice sa više tuševa za ekipe i dodatne dve svlačionice za sudije. Novinarska loža koja omogućava saradnju sa medijima – televizija, radio, novine. Osvetljenje ispunjava stroge standarde propisane za televizijska snimanja kao i standarde osvetljenja za većinu evropskih takmičenja u dvoranskim sportovima

Pored Biznis lige, Mini rukometne lige Beograda, Lige budućih šampiona,Lige zdravstva, takmičenja u plesu, boksu, gimnastici, folkloru, promociji novih sportova, časova fizičkog vaspitanja... sportske sale Slodesa nisu iscrple sve mogućnosti i čekaju vaše nove ideje.

Za više informacija i za zakazivanje termina kontaktirajte nas 064/881 77 44

MALA SALA

Mala sala dimenzija 30m*15m (veličina koju propisuju pravila igre za košarku) prekrivena brodskim podom sa malim i mini golovima, koševima i montažnom mrežom za odbojku. Dve svlačionice sa tuševima. Ova sala nema tribine ni semafor pa nije predviđena za organizovanje prvenstvenih utakmica.

Za više informacija i za zakazivanje termina kontaktirajte nas 064/881 77 44

AEROBNA SALA

Sala od oko 100m2, svlačionice, tuševi, prirodna ventilacija.

Grupna vežbanja različitog intenziteta koja Vam omogućavaju rad na telu i duhu; bolju kondiciju, oblikovano telo, očuvanje zdravlja, socijalizaciju i druženje.

TERETANA

TERETANA SE IZDAJE ZA KORIŠĆENJE GRUPNIH TRENINGA ILI SPORTSKIH KLUBOVA.

Kontakt
064/881 77 44